Dietimeal Wafels koop je voordelig bij BlijfopGewicht.nl

Wafels & Koek

Wafels & Koek

Grid
List

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

Brownies - 7 stuks

Proteinerijke en koolhydraatarme brownie, geschikt in het eiwitdieet en het low carb dieet vanaf fase 1. 7 stuks per doosje. Levert per brownie slechts 6 gram netto koolhydraten en 1.5 gram eiwit.
Prijs € 4,50
View Detail

Dietimeal Boterkoekjes

Heerlijke eiwitrijke biscuits met de smaak van boterkoekjes. Doos met 20 koekjes. Per koekje 1 gram netto koolhydraten en 3.8 gram eiwit. Geschikt in het eiwitdieet vanaf fase 1. Ook geschikt in een koolhydraatarme voeding.
Prijs € 9,95
View Detail

Dietimeal Wafel Ham Kaas

Lekkere krokante wafel met een hartige ham kaas smaak. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in een koolhydraatarme voeding. In 1 verpakking van 32 gram zitten 2 kleinere wafeltjes.
Prijs € 10,80
View Detail

Dietimeal Wafel Mix

Mix van 5 Dietimeal Wafels, koolhydraatarm en eiwitrijk. Geschikt in het eiwitdieet vanaf fase 1. Inhoud van dit doosje: 1 x Aardbeien 2 x Chocolade 1 x Mokka 1 x Vanille Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet. In totaal 10 wafeltjes.
Prijs € 10,80
View Detail

Dietimeal Wafels Aardbeien

Heerlijke krokante wafels met een aardbeiensmaak van Dietimeal geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet. In 1 doosje zitten 5 verpakkingen met elk 2 wafeltjes. 1 wafeltje telt als 1 tussendoortje, 2 wafeltjes telt als 1 maaltijd.
Prijs € 10,80
View Detail

Dietimeal Wafels Chocolade

Chocoladewafels van Dietimeal geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het low carb dieet. Doosje met 5 x 2 wafeltjes. 1 wafeltje telt als tussendoortje, 2 wafeltjes telt als 1 maaltijd.Bevat per wafel 6,5 gram koolhydraten en 7,5 gram eiwitten.
Prijs € 10,80
View Detail

Dietimeal Wafels Mokka

Mokka wafels van Dietimeal geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in een koolhydraatarme voeding. In 1 doosje zitten 5 verpakkingen met elk 2 wafeltjes. 1 wafel telt als tussendoortje, 2 wafeltjes telt als maaltijd.
Prijs € 10,80
View Detail

Dietimeal Wafels Vanille

Vanillewafels van Dietimeal geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet. In 1 doosje zitten 5 verpakkingen met elk 2 wafeltjes. 1 wafeltje telt als tussendoortje, 2 wafeltjes telt als maaltijd.
Prijs € 10,80
View Detail

Madeleines -7 stuks

Zachte cake met lichte vanillesmaak. Zonder toegevoegde suikers. Levert per cake slechts 6.25 gram koolhydraten en 1.5 gram eiwitten. Geschikt in het eiwitdieet (vanaf fase 1) en het koolhydraatarm dieet. Telt als tussendoortje.Inhoud: 7 cakes
Prijs € 4,50
View Detail