Voordeelpotten Dietimeal Goedkoop bij BlijfopGewicht.nl

Voordeelpotten

Voordeelpotten

Grid
List

Er zijn 14 producten.

Item 1-12 van 14 in totaal item(s)

Actieve filters

Dietimeal Pot Aardbeien...

Goed vullende en smakelijke shake of dessert met aardbeiensmaak. Per portie 18 gram eiwit en 2.9 gram koolhydraten. Voordeelpot van 18 maaltijden. Kan als pudding, dessert en shake worden aangemaakt. Geschikt in het eiwitdieet vanaf fase 1 en het koolhydraatarme dieet.
Prijs € 19,95
View Detail

Dietimeal Pot Bananen...

Heerlijke shake met bananensmaak. Ook als dessert aan te maken. Per portie 18 gram eiwit en 2.3 gram koolhydraten. Voordeelpot van 18 maaltijden. Geschikt in het eiwitdieet vanaf fase 1. Ook te gebruiken in elk ander koolhydraatarm dieet.
Prijs € 19,95
View Detail

Dietimeal Pot Caramel...

Handige voordeelpot met 18 porties. Te bereiden als dessert en als shake. Per portie 18 gram eiwit en 1.7 gram koolhydraten. Geschikt in het eiwitdieet (vanaf fase 1) en elk ander koolhydraatarm dieet. Deze mix is aan te maken als pudding, dessert en shake.
Prijs € 19,95
View Detail

Dietimeal Pot Chocolade...

Goed vullende en smakelijke shake of dessert met chocoladesmaak. Per portie 18 gram eiwit en 2.5 gram koolhydraten. Voordeelpot van 18 maaltijden. Geschikt in het eiwitdieet vanaf fase 1 en ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet. Kan als pudding, dessert en shake worden aangemaakt.
Prijs € 19,95
View Detail

Dietimeal Pot Chocolade...

Voordeelpot Dietimeal dessert en shake mix in de smaak pure chocolade. 18 porties per pot. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwidieet. Ook te gebruiken in een koolhydraatarme voeding. Aan te maken als dessert, shake en pudding. 
Prijs € 19,95
View Detail

Dietimeal Pot Muesli...

Een topper in ons assortiment! Heerlijk krokante muesli met chocolade caramel smaak. 18 porties per pot. Direct klaar voor gebruik, even toevoegen aan kwark, yoghurt of melk en klaar! Te gebruiken in het eiwitdieet en in elk andere koolhydraatarme voeding.
Prijs € 19,95
View Detail

Dietimeal Pot Muesli Rood...

Heerlijk krokante muesli van Dietimeal met de smaak van rode vruchten. 18 porties per pot. Direct klaar voor gebruik, even toevoegen aan kwark, yoghurt of melk en klaar! Geschikt in het eiwitdieet vanaf fase 1 en elk ander koolhydraatarm dieet.
Prijs € 19,95
View Detail

Dietimeal Pot Sinaasappel...

Frisse proteinerijke en koolhydraatarme sinaasappeldrank. Voordeelpot, 18 maaltijden. Maar liefst 18 gram eiwit en maar 3.8 gram koolhydraten. Geschikt in het eiwitdieet vanaf fase 1 en elk ander koolhydraatarm dieet.
Prijs € 19,95
View Detail