Dietimeal Dessert en Shakemix Mokka

Luchtig en goed vullend proteinerijk dessert met een lekkere mokka smaak. Ook te gebruiken als shake. 7 porties per doos, geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. 

€ 11,95
Inclusief belasting
Aantal

Eiwitrijk en koolhydraatarm dessert van Dietimeal met mokka smaak, ook te gebruiken als proteineshake. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Laag in netto koolhydraten. In 1 doos zitten 7 porties. 

Ook te gebruiken in een koolhydraatarme voeding. Levert per portie 18 gram eiwit en 1.8 gram koolhydraten.

Voedingswaarde per portie:

86 kcal

Eiwitten 18 g

Koolhydraten 1.8 g

Vetten 0.5 g

Voedingsvezels 0.5 g

Natrium 132 mg

Kalium 151 mg

Ingrediënten:

Calcium caseïnaat, concentraat van lactoserum eiwit, decafeïnee koffiepoeder (5,8%), aroma’s, cacao poeder, verdikkingsmiddelen: guarpitmeelgom en cellulose, zout, zoetstoffen (0,33%) aspartaam (bevat een bron van fenylalanine) en kalium acesulfaam, stabilisator: dikalium fosfaat, maltodextrine, methionine, antibindmiddel: silicium dioxide, kleurstof: carotenoïdes, zuurteregelaar: mangnesiumoxide.

Bereidingswijze:

Voor een shake gebruikt u 220 ml (ijs)koud water en voor een dessert 115 ml water. Laat een dessert na bereiding nog 15 - 30 minuten opstijven in de koelkast.

Doe het water in een kom of shaker. Meng het poeder erbij met een garde of in de shaker, mengen tot alle klontjes verdwenen zijn. Het beste resultaat bereikt u met een garde.

Tip Voor een mousse kunt u aan het recept voor een dessert het geslagen wit van 1 ei toevoegen.

Dietimeal

Specifieke referenties

Aanbieding