De goedkoopste Dietimeal Dietisnacks | BlijfopGewicht.nl

Sojanootjes en chips

Sojanootjes en chips

Grid
List

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Dietimeal Chips Barbecue

Proteinerijke chips van Dietimeal in de smaak barbecue. 5 zakjes per doos. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Bevat per zakje 15 gram eiwit en 10 gram koolhydraten. 
Prijs € 10,80
View Detail

Dietimeal Chips Cheddar -...

Lekkere proteinerijke chips van Dietimeal in de smaak sour cream en onion. 5 zakjes per doos. Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Levert per zakje 15 gram eiwit en 12 gram koolhydraten. Ook te gebruiken in een koolhydraatarme voeding.
Prijs € 10,80
View Detail

Dietimeal Chocolade Balletjes

Deze borrelnootjes van Dietimeal zijn omhuld met een heerlijk laagje chocolade, perfect voor de zoete trek. Ze hebben een hoog eiwitgehalte en een verlaagd koolhydraatgehalte. Doosje met 5 zakjes. 1 zakje is 1 maaltijd en te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. 
Prijs € 11,50
View Detail

Dietimeal Snacks Mix

Mix van 5 favoriete Dietimeal snacks, eiwitrijk en koolhydraatarm.  Mix van:sojabolletjes sour cream & onion - sojabolletjes bbq - sojabolletjes chili- zippers cheese onion - zippers bbq
Prijs € 10,80
View Detail

Dietimeal Sojabolletjes -...

Lekker gekruide chili bolletjes van Dietimeal. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. 5 zakjes per doos. Ook te gebruiken in een koolhydraatarme voeding. Levert per zakje 15 gram eiwit en 7 gram koolhydraten.
Prijs € 10,95
View Detail

Dietimeal Sojabolletjes -...

Gekruide sojabolletjes van Dietimeal in de smaak sour cream en onion. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. 5 zakjes per doos. Per zakje 15 gram eiwit en 7 gram koolhydraten. Ook te gebruiken in een koolhydraatarme voeding.
Prijs € 10,95
View Detail

Dietimeal Sojanootjes BBQ

Proteinerijke sojanootjes in de smaak barbecue van Dietimeal. 7 zakjes per doos. Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet als low carb snack.
Prijs € 11,50
View Detail