Dreamfields pasta waar te koop?

Nou gewoon bij BlijfopGewicht.nl! Dreamfields pasta maakt heerlijke koolhydraatarme pasta's die niet alleen geschikt zijn in het low carb dieet maar ook in het eiwitdieet.

De pasta's worden geïmporteerd uit Amerika en zijn bijzonder smaakvol! Gemiddeld bevatten deze pasta's per portie van 56 gram hooguit 5 gram koolhydraten en maar liefst 10 gram eiwitten.


Je kookt deze pasta op dezelfde manier als de "normale" pasta.

Dreamfields Pasta is er in verschillende soorten, namelijk koolhydraatarme Lasagne, Fusilli, Rotini, Elbows (te vergelijken met macaroni), Angel Hair en Linguine.

Koolhydraatarme pasta Dreamfields is niet alleen koolhydraatarm en vezelrijk, maar ook bijzonder smaakvol! Het ziet er hetzelfde uit als "normale" pasta maar heeft een glycemische index die bijna 65% lager is dan normale pasta. 

Uit 1 pak Dreamfields van 375 gram haalt u 6 tot 7 porties. Geschikt in het eiwitdieet (vanaf fase 2) en het koolhydraatarm dieet.

1 portie levert gemiddeld 5 gram vezels en 7 gram plantaardige eiwitten.

De smaak is te vergelijken met traditionele pasta, maar de verteerbare koolhydraten zijn heel wat lager! Een aanrader bij het Low carb dieet en het proteinedieet.

De pasta van Dreamfields is verrijkt met inuline. Inuline staat bekend om de gunstige werking op het spijsverteringssysteem en het bevorderen van een gezond immuunsysteem en de opname van calcium voor sterke botten en tanden. Inuline is een voedingsvezel die valt onder de niet verteerbare koolhydraten. Hierdoor krijgt u na het eten van Dreamfields pasta een vol en verzadigd gevoel. Omdat vezels ook niet of minder snel worden verteerd worden in de darmen, zal de pasta ook minder effect hebben op de bloedsuikerspiegel.

Een groot gedeelte van de hoeveelheid koolhydraten die daarom op de verpakking staat wordt dus niet of nauwelijks door het lichaam opgenomen. Hierdoor is het gehalte door het lichaam opneembare koolhydraten in de regel vele malen lager dan de totale hoeveelheid koolhydraten die op de verpakking vermeld staat.