Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een betere gebruikerservaring te bieden, we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren om te garanderen dat de webshop optimaal functioneert.
BlijfOpGewicht.nl maakt geen gebruik van advertentieplatformen en/of cookies die uw surfgedrag volgen.

Dessert Kwark Abrikoos
Koolhydraatarme en eiwitrijke kwark met abrikozensmaak. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet, het koolhydraatarm dieet en het ketodieet. Bevat per portie slechts 3.3 gram netto koolhydraten.
Deze romige abrikozenkwark is geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet, het koolhydraatarm dieet en door het lage netto koolhydraatgehalte (slechts 3.3 gram per portie!) ook geschikt in het ketodieet.
Inhoud: 1 sachet à 25 gram
Voedingswaarden |
Per 100 gram | Per portie |
---|---|---|
Energie (kJ) | 1.527 | 382 |
Energie (kcal) | 361 | 90 |
Vetten | 3,6 g | 0,9 g |
-wv.verzadigd | 2,1 g | 0,5 g |
Koolhydraten | 13,0 g | 3,3 g |
-wv.suikers | 11,0 g | 2,8 g |
Voedingsvezels | 7,1 g | 1,8 g |
Eiwitten | 65,0 g | 16,3 g |
Zout | 0,41 g | 0,10 g |
Ingrediënten:
melkeiwitten (emulgator (lecithine)); verdikkingsmiddel (guargom, carragenen); witte kaaspoeder 5% (magere melkpoeder, melkcultuur); fructose; tarwevezels; palmolie; stabilisator (kaliumfosfaat); abrikozen 1,1%; voedingszuur (citroenzuur, melkzuur, calciumlactaat); kleurstof (titaniumdioxide); lactose; antiklontermiddel (magnesiumcarbonaat); smaakstoffen; sucrose; zetmeel; vitaminen (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B8, B12); maltodextrine; zoetstof (aspartaam [bevat een bron van fenylalanine]); zuurteregelaar (natriumcitraat)
Allergenen: melk, gluten.
Bereidingswijze:
Vul een shaker met 150ml koud water en voeg de inhoud van het zakje toe. Dop sluiten en krachtig shaken gedurende 15-20 seconden. Het dessert 10-15 minuten laten opstijven in een koelkast.
Specifieke referenties

Koolhydraatarme en eiwitrijke kwark met abrikozensmaak. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet, het koolhydraatarm dieet en het ketodieet. Bevat per portie slechts 3.3 gram netto koolhydraten.