Voor elke methode van Modifast biedt Blijfopgewicht.nl diverse producten aan! Zo kun je dus altijd aan de slag om je ideale gewicht te bereiken en te behouden.

 

Modifast: 2 verschillende methodes

Modifast biedt 3 verschillende methodes aan, namelijk de Modifast Intensive 500kcal, Modifast Intensive 800kcal en de Modifast Protein Shape (voorheen Protiplus) 

 

Modifast Intensive 

Modifast Intensive is speciaal ontwikkeld voor iedereen die op een veilige en verantwoorde manier gewicht wil verliezen. Deze methode kent 2 varianten, namelijk de 500kcal en de 800kcal methode. Tijdens de 500kcal methode gebruik je 3 Modifast Intensive maaltijden per dag, tijdens de 800 kcal methode gebruik je er 4. De methode bestaat uit drie fasen bij de 500kcal methode en uit vier fasen bij de 800kcal methode. In elke fase neem je 1 Modifast maaltijd minder en schakel je geleidelijk over op gewone, evenwichtige voeding. Zo leer je jezelf een gezond voedingspatroon aan die je, ook op de langere termijn, makkelijk kunt volhouden. 

 

Modifast Protein Shape

Lekkere, eiwitrijke producten die je helpen om in shape te raken én te blijven. Alle Protein Shape producten zijn gereduceerd in koolhydraten en bevatten slechts  ± 100 kcal per portie. Ze houden je fit, geven energie en zorgen voor het behoud en/of groei van je spiermassa. Gebruik de producten als lekker en verantwoord tussendoortje, als onderdeel van een afslankprogramma, als eiwitrijke toevoeging bij de maaltijd of na het sporten. Protein Shape voorziet je de hele dag door van een eiwitboost en past perfect bij een gezonde en actieve lifestyle!