Ciao Carb Snacks koolhydraatarm| BlijfopGewicht.nl

Hartige snacks

Hartige snacks

Grid
List

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Ciao Carb Crostini Naturel...

Heerlijke Ciao Carb toastjes, koolhydraatarm en eiwitrijk! Ongeveer 25-30 toastjes per zakje, voldoende voor 4 porties. 12 gram eiwit en 2.5 gram koolhydraten per portie. Geschikt in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet vanaf fase 1. 
Prijs € 4,95
View Detail

Ciao Carb Crostini Kaas -...

Heerlijke ciao carb crostini in een lichte  kaas smaak. In 1 zak zit 100 gram, voldoende voor 2 of meerdere porties. Bevat per 50 gram 22 gram eiwit en slechts 4 gram koolhydraten. Geschikt in het eiwitdieet vanaf fase 1 en een koolhydraatarme voeding.
Prijs € 4,95
View Detail

Ciao Carb Mini Soepstengels...

Kleine soepstengels van Ciao Carb met een lichte tomatensmaak. Zakje van 50 gram. Levert per 50 gram 10 gram eiwit en hooguit 4 gram koolhydraten. Ideaal voor in het koolhydraatarm dieet! Kan ook worden gebruikt in het eiwitdieet vanaf fase 1 als maaltijd.
Prijs € 2,49
View Detail

Ciao Carb Protogriss...

Heerlijke high protein soepstengels van Ciao Carb met 19 gram eiwit en maar 4 gram koolhydraten per portie. Ook geschikt vanaf fase 1 van het proteinedieet!     
Prijs € 8,95
View Detail

Ciao Carb Protogriss...

Heerlijke high protein soepstengels met oregano smaak van Ciao Carb met 19 gram eiwit en maar 2.5 gram koolhydraten per portie. Ook geschikt vanaf fase 1 van het proteinedieet!     
Prijs € 8,95
View Detail

Ciao Carb Protogriss Sesam...

Heerlijke high protein soepstengels met sesamzaad van Ciao Carb met 19 gram eiwit en maar 2.5 gram koolhydraten per portie. Ook geschikt vanaf fase 1 van het proteinedieet!     
Prijs € 8,95
Er zijn niet genoeg producten op voorraad