Ciao Carb Producten | Koolhydraatarm dieet

Ciao Carb

Ciao Carb producten zijn niet alleen eiwitrijk en koolhydraatarm, maar ook bijzonder lekker! Ciao Carb is een Italiaanse producent in zeer favoriete proteinerijke en koolhydraatarme producten. Al deze producten worden op ambachtelijke wijze In Italië gefabriceerd. Vanwege het lage koolhydraatgehalte zijn de meeste producten van dit merk geschikt in alle fasen van het proteinedieet en het koolhydraatarm dieet.

Ciao Carb heeft diverse producten zoals de Ciao Carb prototoast, maar ook de Ciao Carb protobisco's, crostini, rijst en natuurlijk de favoriete koolhydraatarme Ciao Carb pasta's en rijst!

Ciao Carb

Grid
List

Er zijn 66 producten.

Item 1-12 van 66 in totaal item(s)

Actieve filters

Ciao Carb Prototoast Bruin...

High Protein en Low Carb toast van Ciao Carb met een lichte cacao smaak.  13 gram eiwit en hooguit 1.5 gram koolhydraten per 3 sneetjes. Doos met 20 beschuiten. Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet en in een koolhydraatarme voeding. 
Prijs € 11,50
View Detail
Ciao Carb Prototoast met Oliezaden High Protein, doos 20 stuks
  • Aanbieding!

Ciao Carb Prototoast...

High Protein en Low Carb toast van Ciao Carb met koolzaad.  12 gram eiwit en hooguit 2.4 gram koolhydraten per 3 sneetjes. Doos met 20 beschuiten. Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet en in een koolhydraatarme voeding.   
Normale prijs € 11,50 Prijs € 7,50
View Detail

Ciao Carb Prototoast...

Low Carb toast van Ciao Carb met tomaten en oreganosmaak. 6 gram eiwit en hooguit 3 gram koolhydraten per 3 sneetjes. Doos met 20 beschuiten. Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet en in een koolhydraatarme voeding. 
Prijs € 11,50
View Detail

Ciao Carb Protobrio Croissant

Heerlijke koolhydraatarme en eiwitrijke croissant met maar liefst 15 gram eiwit en hooguit 2.5 gram koolhydraten per portie! Flinke croissant van 50 gram. Geschikt in het eiwitdieet (vanaf fase 1) en het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 2,45
View Detail

Ciao Carb Protobrood Wit

Heerlijk koolhydraatarm brood van Ciao Carb. Levert per 100 gram 8 gram koolhydraten en 18 gram eiwitten. 1 portie is 50 gram. Te gebruiken in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet (vanaf fase 1)
Prijs € 10,95
View Detail

Ciao Carb Protobrio Sweet...

Lekkere voedzame, koolhydraatarme en eiwitrijke croissant van Ciao Carb met een vleugje vanille. Te gebruiken als maaltijd vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in een koolhydraatarme voeding. Per croissant 7.5 gram eiwit en 4 gram koolhydraten. 
Prijs € 2,45
View Detail

Ciao Carb Protocake Amandel

Heerlijke zachte koolhydraatarme cakes met amandelsmaak. Bevat 4 aparte cakes in een folietje. Geschikt in eiwitdieet en koolhydraatarm dieet. Levert per cake slechts 3.5 gram koolhydraten en maar liefst 12.6 gram eiwit. 
Prijs € 8,75
View Detail

Ciao Carb Protocake Hazelnoot

Heerlijke zachte koolhydraatarme cakes met hazelnootsmaak. Bevat 4 aparte cakes, levert per cake maar 3.5 gram koolhydraten en wel 12.6 gram eiwit! Geschikt voor in het eiwitdieet en een koolhydraatarm dieet.
Prijs € 8,75
View Detail

Ciao Carb Protocake Vanille...

Heerlijke zachte koolhydraatarme cakes met vanille citroensmaak. Bevat 4 aparte cakes in een folietje. Geschikt in eiwitdieet en koolhydraatarm dieet. Levert per cake slechts 3.5 gram koolhydraten en maar liefst 12.6 gram eiwit. 
Prijs € 8,75
View Detail

Ciao Carb Crostini Naturel...

Heerlijke Ciao Carb toastjes, koolhydraatarm en eiwitrijk! Ongeveer 25-30 toastjes per zakje, voldoende voor 4 porties. 12 gram eiwit en 2.5 gram koolhydraten per portie. Geschikt in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet vanaf fase 1. 
Prijs € 4,95
View Detail

Protobun meerzaden

Protobun meerzaden van Ciao Carb, een heerlijk kant en klaar broodje. Geschikt in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet (Vanaf fase 1, telt als maaltijd) Levert per broodje van 50 gram 9.5 gram eiwit en 5 gram koolhydraten.
Prijs € 1,95
View Detail