Cacao Poeder Mattisson - 100 gram

Rauwe biologische cacaopoeder past in een gezonde levensstijl en is ideaal om te verwerken in koolhydraatarme bakrecepten!

€ 5,09
Inclusief belasting
Aantal

Rauwe of ongebrande cacao wordt in Zuid-Amerika al decennia lang als voedingsbron gebruikt. Door de  cacaobonen niet te branden, blijven de van nature aanwezige voedingsstoffen (antioxidanten, mineralen, enzymen en vezels) behouden.

Mattisson Cacao poeder wordt gemaakt van ongebrande biologische cacaobonen en bevat van nature 7 gram bioflavonoïden per 100 gram. 
Bioflavonoïden staan bekend vanwege de antioxidatieve werking. Daarnaast bevat Mattisson Cacao poeder ook van nature mineralen (magnesium, ijzer, chroom, mangaan, zink en koper) vitamine C, omega-6 vetzuren en vezels. 

De cacaopoeder kan je zo door de kwark of door je smoothies doen, maar het wordt ook vaak gebruikt bij koolhydraatarme bakrecepten. Door de kleine hoeveelheid cacaopoeder wat nodig is, is het aantal netto koolhydraten redelijk laag te noemen.

Gebruik:

Voeg wat cacaopoeder toe aan een smoothie of shake of strooi het over een toetje. Cacaopoeder kan ook gebruikt worden als onderdeel in recepten om koekjes, cake, taart  te bakken. Een heerlijk veelzijdig product dus!

Ingrediënten:

Rauwe biologische cacao poeder 100%

Allergenen informatie:

Kan sporen van melk en soja bevatten.

Voedingswaarden Mattisson Bio Cacao Poeder        

 100 gr

Kcal

332

kJ

1333

Eiwitten (g)

20,0

Koolhydraten (g)

14,0

waarvan suikers 

0.9

Vetten ( g )

11,0

waarvan verzadigd ( g )

7

Zout (g)

0,05

Mattisson

Specifieke referenties