Bij Blijfopgewicht.nl heeft u de volgende mogelijkheden om uw betaling te doen:

1. iDeal, u kunt veilig en vertrouwd betalen via iDeal. Uw betaling wordt direct verwerkt. Hierdoor kan Blijfopgewicht.nl uw bestelling direct in behandeling nemen.

Het kan zijn dat u op uw bankafschrift een andere naam dan de webwinkel ziet staan. In onze webwinkel is dat Sisow. Dit heeft de volgende reden:

Wanneer u een online-aankoop doet, verwacht u dat de naam van de webwinkel op uw rekeningoverzicht verschijnt. Immers dat is de partij aan wie u het geld heeft overgemaakt. Het kan echter voorkomen dat een webwinkel het innen van betalingen heeft uitbesteed aan een derde partij. Zo’n partij wordt ook wel een Collecterende Payment Service Provider (CPSP) genoemd. De naam van de CPSP staat dan op uw rekeningoverzicht vermeld. Voor u maakt dat geen verschil. Uw betaling komt via de CPSP bij de webwinkelier terecht.
 

Voordelen voor u als consument

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht.
  • Uw naam en rekeningnummer worden pas aan de webwinkelier verstrekt nadat u de betaling heeft goedgekeurd. Anders dan bij creditcard-betalingen houdt u zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegeven

 

2. Handmatige overboeking, u kunt uw betaling voldoen middels een handmatige overboeking via internetbankieren. Uw bestelling wordt in behandeling genomen zodra uw betaling verwerkt is in onze administratie. Let op: indien u handmatig overboekt, staat het bedrag niet direct op onze bankrekening. Maak voor een goede overboeking gebruik van de gegevens zoals vermeld op de factuur die u via de e-mail is toegezonden. Uw bestelling wordt in behandeling genomen als uw betaling bij ons op de rekening is bijgeschreven. Houdt rekening met minimaal 24 uur verwerkingstijd tussen / bij de banken!

Let op: ook met een handmatige overboeking heeft u uw bestelling definitief geplaatst! Het uitblijven van betaling kan dan leiden tot onnodige meerkosten.

U kunt de volgende gegevens gebruiken voor een handmatige overboeking:

Bankrelatie                   :  NL97ABNA0608854816

Ten name van              :  Dietistenpraktijk Fanoy (h.o.d.n. BlijfopGewicht.nl)

 

De bestelling wordt verwerkt als de betaling bij ons binnen is. Overboekingen uit het buitenland worden doorgaans binnen 24-48 uur bij ons op de rekening bijgeschreven.  Vanaf dat moment gaat bij ons de levertijd in.

 

3. Rembours, u kunt uw betaling middels een rembourszending voldoen aan de pakketdienst, u ontvangt uw producten dan direct na het voldoen van het aanschafbedrag. Let op! aan een rembourszending zijn extra kosten verbonden. De verzendkosten bedragen in totaal  € 16,95 voor pakketten tot 10kg en € 20,- voor pakketten tot 30kg.

 

4. MisterCash, voor klanten uit België. U kunt veilig en betrouwbaar direct uw bestelling afrekenen via ons online betaalsysteem. Uw bestelling wordt dan diezelfde dag nog in behandeling genomen.