Konzelmann's Chocolade Cake Low Carb
Met deze mix bak je zelf een lekkere koolhydraatarme chocolade cake. Deze mix is op basis van amandelmeel. Ook geschikt als basis voor taart.
Slechts 4 gram koolhydraten per 100 gram!
Met deze mix bak je zelf een lekkere koolhydraatarme chocolade cake. Deze mix is op basis van amandelmeel. Ook geschikt als basis voor taart of muffins.
Slechts 4 gram koolhydraten per 100 gram.
Geschikt in het koolhydraatarm dieet, maar ook in het eiwitdieet vanaf fase 2.
In 1 verpakking zit 155 gram mix, voldoende voor 1 grote cake van ongeveer 550 gram of 8 grote muffins.
Voedingswaarde per 100 gram bereid product:
262 kcal
eiwit 21.8 gram
koolhydraten totaal 4.3 gram
waavan suikers 3.9 gram
vet 15.3 gram
vezels 5.9 gram
zout 0.45 gram
Ingrediënten:
Amandelmeel, kokosmeel, eiwitmengsel (ultra gefiltreerde wei-eiwit, melkeiwitconcentraat, calcium caseïnaat) [Melk], ei-eiwitpoeder, verdikkingsmiddel: guargom, xanthaangom, zout, emulgator: sojalecithine, rijsmiddelen (dinatriumdifosfaat en natriumwaterstofcarbonaat, zetmeel), zoetstof: sucralose, acesulfaam-K.
Allergenen:
Bevat amandelen, soja, melk en ei.
Bereidingswijze:
Scheid van 4 grote eieren het eigeel van het eiwit en sla het eiwit stijf met een snufje zout. Roer het eigeel samen met 250 gram magere kwark schuimig. Voeg indien gewenst wat zoetstof toe. Voeg de inhoud van het zakje toe aan het kwark-ei mengsel en roer tot een homogene massa. Spatel het eiwit er voorzichtig door en voeg het beslag toe aan een cakevorm of ander gewenste vorm. Bak de cake in een voorverwarmde oven ca. 40-45 minuten..
Tip: voeg wat noten, cacaopoeder, kokos etc aan het beslag toe voor een extra smaakvariatie!