Afvallen, enige hulp is altijd welkom!

Afvallen is niet eenvoudig. Daar kan je wel wat hulp bij gebruiken. Of je nu veel kilo's, een paar kilootjes kwijt wil of tijdelijk intensief wil lijnen; blijfopgewicht.nl helpt! Wij bieden een uitgebreid assortiment aan van energiebeperkte voedingen zoals Modifast en Weightcare en proteïneproducten van bijvoorbeeld Dietimeal en Kineslim. Daarnaast is het overgrote deel van ons assortiment rechtstreeks afkomstig van fabrikanten waardoor je juist extra voordelig uit kunt wezen! Zo heb je juist dat steuntje in de rug om naar een gezond voedingspatroon over te gaan! Want gezondheid, dat is je kostbaarste bezit.

Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd. De selectie wordt verzorgd door onze diëtisten. Zij hebben allen de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond. Bij blijfopgewicht.nl vindt je dan ook alleen deskundigen op het gebied van voeding en diëten!

Onze producten zijn geschikt voor o.a. de volgende diëten:

  • calorie-arme diëten
  • low carb diëten
  • eiwitdiëten

 

En natuurlijk kun je onze producten ook gebruiken als je net wat kilo's er juist bij wilt hebben! Je kunt ze dan gebruiken als extraatje.

Wij zijn altijd op zoek naar goede dieetproducten. Mis je een bepaald product in ons assortiment? Stuur dan een mailtje naar webshop@blijfopgewicht.nl en wij kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

En heb je, nadat je zo gemotiveerd bent geraakt na het verliezen van de eerste kilo's, persoonlijke hulp nodig bij het overgaan naar een gezond voedingspatroon met gangbare voedingsmiddelen uit de supermarkt, neem dan contact op met onze dietistenpraktijk via info@dieetadvisering.nl voor het maken van een persoonlijke afspraak in de praktijk. Wij bieden uitgebreide terugvalpreventie aan en bieden je een helpende hand bij het blijvend veranderen van je voedingsgewoonten.

Uiteraard bieden wij ook persoonlijke begeleiding van het volgen van 1 van de dieetlijnen zoals Modifast, Weightcare etc. Tijdens de afvalfase bieden wij je dat extra steuntje in de rug of die stok achter de deur en staan wij met raad en daad voor je klaar!

Wij streven er naar om je goed en deskundig te begeleiden naar een gezond voedingspatroon.

Bij BlijfopGewicht.nl kun je daarom ook altijd aan van een deskundig advies. En bij een deskundig advies horen deskundige producten die je in onze webshop tegenkomt!