Modifast Protein Shape goedkoop bij BlijfopGewicht.nl

Modifast Protein Shape

Modifast Protein Shape: afvallen met de 3.2.2. methode! De Modifast Protein Shape methode is gebaseerd op eiwitrijk afslanken. 

Modifast Protein Shape in het kort

  • 3 dagen intensief lijnen met 3 maaltijden en 2 of 3 tussendoortjes van Protein Shape
  • 2 dagen verder afslanken met 1 of 2 maaltijden en 2 tussendoortjes van Protein Shape en evenwichtige maaltijden
  • 2 dagen normaal (licht) eten. 

Wij bieden een groot en goedkoop Modifast Protein Shape assortiment aan. Wij hebben naast de Modifast Shakes ook de Modifast Repen en bieden ook goedkope startpakketten Modifast voor 1 week, 2 weken, 3 weken en zelfs 4 weken aan. 

Modifast Protein Shape

Grid
List

Er zijn 18 producten.

Item 1-12 van 18 in totaal item(s)

Actieve filters

Protein Shape Koek Granen...

Modifast Protein Bicuits Cereals & Chocolate Chips zijn eiwitrijke koekjes met granen en chocoladestukjes. De koekjes zijn gereduceerd in koolhydraten en bevatten slechts 55 kcal per koekje.
Prijs € 5,50
View Detail

Protein Shape Milkshake...

Modifast Protein Shape Milkshake Aardbei is een eiwitrijke milkshake met een heerlijke aardbeiensmaak. De milkshake is gereduceerd in koolhydraten en bevat slechts 104 kcal per portie.
Prijs € 26,50
View Detail

Protein Shape Milkshake...

Modifast Protein Shape Milkshake Cappuccino is een eiwitrijke milkshake met een heerlijke cappuccinosmaak. De milkshake is gereduceerd in koolhydraten en bevat slechts 94 kcal per portie.
Prijs € 26,50
View Detail

Protein Shape Milkshake...

Modifast Protein Shape Milkshake Chocolade is een eiwitrijke milkshake met een heerlijke chocoladesmaak. De milkshake is gereduceerd in koolhydraten en bevat slechts 94 kcal per portie.
Prijs € 26,50
View Detail

Protein Shape Pudding...

Modifast Protein Shape Pudding Chocolade is een eiwitrijke pudding met een heerlijke chocoladesmaak. De pudding is gereduceerd in koolhydraten en bevat slechts 149 kcal per portie.
Prijs € 26,50
View Detail