Goedkoop Modifast | Aanbieding | BlijfopGewicht.nl

Modifast

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan Modifast Producten. U kunt kiezen uit 2 dieetrichtlijnen van Modifast, namelijk de Intensive en het Protein Shape Programma. 

Val snel en makkelijk af met de producten van Modifast. Wij bieden ook goedkope startpakketten van Modifast aan, door onze diëtisten samengesteld. U vindt bij deze weekpakketten ook een voorbeeld weekmenu zodat u direct van start kunt gaan! 

Ook voor Modifast Supplementen kunt u bij ons terecht. Zo verkopen wij de Modifast vochtafdrijver, de Modifast Vetverbrander en de Modifast detoxkuur.

Modifast

Grid
List

Er zijn 43 producten.

Item 1-12 van 43 in totaal item(s)

Actieve filters

Protein Shape Koek Granen...

Modifast Protein Bicuits Cereals & Chocolate Chips zijn eiwitrijke koekjes met granen en chocoladestukjes. De koekjes zijn gereduceerd in koolhydraten en bevatten slechts 55 kcal per koekje.
Prijs € 5,50
View Detail

Protein Shape Reep Chocolade

Lekkere eiwitrijke repen met chocoladesmaak van Modifast Protein Shape. Deze repen kunnen als snack worden gegeten bij het Modifast Protein programma of elk ander koolhydraatbeperkt dieet.
Prijs € 7,15
View Detail

Modifast Intensive...

Modifast Intensive Aardbei Milkshake is een dagvoedingvervanger met een heerlijke aardbeiensmaak. De milkshake bevat alle essentiële voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt en is makkelijk te bereiden. Geen calorieeën meer tellen maar heel handig voorverpakt!  
Prijs € 18,79
View Detail

Modifast Intensive...

Modifast Intensive Banaan Milkshake is een dagvoedingvervanger met een heerlijke bananensmaak. De milkshake bevat alle essentiële voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt en is makkelijk te bereiden. Geen calorieeën tellen maar handig voorverpakt! 
Prijs € 18,79
View Detail

Protein Shape Reep Dark &...

Modifast Protein Shape Bar Dark & White Chocolate is een eiwitrijke reep met een heerlijke pure en witte chocoladesmaak. De reep is gereduceerd in koolhydraten en bevat slechts 128 kcal per portie. Deze repen kunnen als snack worden gegeten bij het Modifast Protein programma of elk ander koolhydraatbeperkt dieet.
Prijs € 6,15
View Detail

Protein Shape Reep Karamel

Heerlijke goed vullende eiwitrijke reep met melkchocolade en caramelsmaak van Modifast Protein Shape. Deze repen kunnen als snack worden gegeten bij het Modifast Protein programma of elk ander koolhydraatbeperkt dieet.
Prijs € 7,15
View Detail

Protein Shape Reep Kokos

Modifast Protein Shape Reep Kokos is een eiwitrijke reep met melkchocolade en een heerlijke kokossmaak. Deze repen kunnen als snack worden gegeten bij het Modifast Protein programma of elk ander koolhydraatbeperkt dieet.
Prijs € 7,15
View Detail

Modifast Intensive...

Modifast Intensive Chocolade Milkshake is een dagvoedingvervanger met een heerlijke chocoladesmaak. De milkshake bevat alle essentiële voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt en is makkelijk te bereiden. Geen calorieën tellen maar duidelijk afgepaste maaltijden!
Prijs € 18,79
View Detail

Modifast Intensive...

De Modifast milkshake cranberry heeft een frisse mildzoete smaak en kan worden gebruikt als maaltijdvervanger. 1 shake bevat 214 kcal, 5 gram suiker en 13 gram eiwit.   
Prijs € 18,79
View Detail

Protein Shape Reep Sinaasappel

Modifast Protein Shape Reep Orange is een eiwitrijke reep met pure chocolade en een heerlijke sinaassmaak. Deze repen kunnen als snack worden gegeten bij het Modifast Protein programma of elk ander koolhydraatbeperkt dieet.
Prijs € 6,15
View Detail

Modifast Intensive...

Modifast Intensive Vanille Milkshake is een dagvoedingvervanger met een heerlijke vanillesmaak. De milkshake bevat alle essentiële voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt en is makkelijk te bereiden. Geen calorieën tellen maar duidelijke afgepaste maaltijden.
Prijs € 18,79
View Detail