Atkins Producten | Aanbiedingen Atkins | Ook voor goedkope maaltijdrepen | BlijfopGewicht.nl

Atkins

Wat is Atkins? Atkins is een voedingsstrategie voor gewichtsbeheersing en een betere gezondheid gebaseerd op een koolhydraatbeperkte voeding. Deze voedingsstrategie benadrukt voedzame koolhydraten als onderdeel van een uitgebalanceerd maaltijdplan dat verschillende eiwitten en goede vetten bevat, terwijl de hoeveelheid koolhydraten die het meeste invloed op de bloedsuiker hebben, wordt beperkt. Volg de verschillende fasen en u ontdekt vanzelf uw persoonlijke niveau van koolhydraatconsumptie. Onder dat niveau valt u af en boven dat niveau komt u aan. Fase 1: Inductie Beperk de koolhydraatconsumptie tot 20 gram per dag, en haal koolhydraten in de eerste plaats uit salades en andere niet-zetmeelhoudende groente. Zie hiervoor de lijst van toegestane groenten van het proteinedieet. Deze lijst komt overeen met het Atkinsdieet! Fase 2: Voortgezet gewichtsverlies (VG) Voeg koolhydraten toe in de vorm van voedzame en vezelrijke levensmiddelen, door in de eerste week 25 gram per dag te gaan eten, in de daaropvolgende week 30 gram per dag enzovoorts tot u niet meer afvalt. Dan trekt u 5 gram koolhydraten van uw dagelijkse consumptie af zodat u rustig doorgaat met afvallen. Fase 3: Pre-handhaving Maak de overgang van afvallen naar op gewicht blijven door elke week uw koolhydraatconsumptie in stappen van 10 gram te verhogen zolang u heel langzaam blijft afvallen. Fase 4: Levenslange handhaving Kies uit een gevarieerd assortiment levensmiddelen, maar houd uw koolhydraatconsumptie in de gaten om te garanderen dat u op gewicht blijft en u goed blijft voelen. Deze levenswijze is de basis voor een levenslange betere gezondheid.

Atkins

Grid
List

Er zijn 27 producten.

Item 1-12 van 27 in totaal item(s)

Actieve filters

Atkins Choco Brownie Reep

Een heerlijke Atkins reep, ideaal als koolhydraatarm tussendoortje! Een heerlijke chocolade buitenkant met knapperige sojastukjes en een laagje caramel. Te gebruiken in alle fasen van het atkinsdieet, tevens geschikt als maaltijdreep in het proteinedieet vanaf fase 1. Levert per reep 19 gram eiwit en 3 gram netto koolhydraten.
Prijs € 2,49
View Detail

Atkins Choco Decadence Reep

Een heerlijke chocolade reep met een smeuiige chocoladevulling, het ideale koolhydraatarme tussendoortje!  Geschikt als tussendoortje in alle fasen van het atkins dieet en vanaf fase 1 van het proteinedieet als maaltijd. 
Prijs € 2,49
View Detail

Atkins Choco Hazelnoot...

Een heerlijke reep te gebruiken als tussendoortje in alle fasen van het Atkins dieet. Een royale chocolade buitenkant met stukjes hazelnoot van binnen. Ook te gebruiken in het proteinedieet vanaf fase 1 als tussendoortje. 
Prijs € 1,69
View Detail

Atkins Choco Peanut Caramel...

Een heerlijke tussendoorreep met een omhulsel van chocolade en knapperige pinda's in een smeuiige caramellaag! Geschikt in alle fasen van het atkins dieet en tevens te gebruiken als maaltijdreep in het proteinedieet vanaf fase 1. 
Prijs € 2,49
View Detail

Atkins Fudge Caramel Reep

Lekkere low carb reep met een zachte toffeevulling en een laagje caramel. Genieten! Bevat per reep 15 gram eiwit en 2.9 gram koolhydraten. Geschikt in het Atkins dieet en tevens te gebruiken in elk ander koolhydraatarm dieet en eiwitdieet vanaf fase 1 als maaltijdreep.
Prijs € 2,49
View Detail

Atkins Endulge Choco Peanut...

Een lekker knapperig tussendoortje met een smeuiige vulling van caramel en stukjes pinda, omhuld met een lekkere laag chocolade. Bevat per reep 2.6 gram koolhydraten en maar liefst 3.1 gram eiwit. Niet alleen geschikt voor in het Atkins dieet, maar ook voor in het eiwitdieet en elk ander koolhydraatarm dieet!
Prijs € 1,70
View Detail

Atkins Endulge Crispy Milk...

Een heerlijke snackreep van Atkins, rijkelijk gevuld met melkchocolade en knapperige soja. Bevat 4 gram eiwit en hooguit 1.8 gram koolhydraten per reep. Te gebruiken in het Atkins dieet en het eiwitdieet en elk ander koolhydraatarm dieet. 
Prijs € 1,70
View Detail

Atkins Endulge Coconut Reep

Heerlijke brosse kokosvulling omhuld met een dikke laag chocolade. Geschikt in het Atkins dieet en door het lage koolhydraatgehalte en hoge eiwitgehalte ook in het eiwitdieet en elk ander koolhydraatarm dieet. Levert per reep 3.0 gram koolhydraten en 3.1 gram eiwit. 
Prijs € 1,70
View Detail

Atkins Endulge Chocolate Break

Een heerlijke knapperige snack wafel, omhuld met een laagje chocolade. Per 3 verpakt, geschikt in alle fasen van het Atkins dieet en vanaf fase 2 van het proteinedieet. 3 wafels in 1 verpakking.
Prijs € 4,10
View Detail

Atkins Shake mix Chocolade

Heerlijk romige koolhydraatarme shake met de smaak van melkchocolade, met een optimale mix van eiwit en weinig koolhydraten. In 1 bus zitten ongeveer 10 shakes. Geschikt voor het atkins dieet, het lowcarb dieet en het proteinedieet (vanaf fase 1) Levert per shake 18 gram eiwit en maar 3 gram koolhydraten.
Prijs € 17,45
View Detail

Atkins Shake mix Vanille

Een heerlijk makkelijk te bereiden shake met een vleugje vanille! Bevat 4 gram netto koolhydraten per portie. In 1 pot zitten 10 maaltijden. Te gebruiken in het atkins dieet, het lowcarb dieet en het proteinedieet (vanaf fase 1)
Prijs € 17,45
View Detail

Atkins Ready to Drink -...

Heerlijk romige shake met chocoladesmaak,direct klaar voor gebruik! Geschikt in het Atkins dieet als en  tevens te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet als maaltijd. Dit product bevat 85% minder koolhydraten dan gewone melkdrank met chocoladesmaak.
Prijs € 2,15
View Detail