Lijst van producten op merk Sukrin

Sukrin is een merk uit Scandinavië en biedt al jaren een groot assortiment aan natuurlijke zoetstoffen. 

Sukrin biedt naast het alternatief voor de reguliere suiker in koffie en thee ook poedersuiker, bruine suiker, suikerstroop en diverse bakmixen aan. 

De producten van Sukrin zijn ook geschikt om mee te bakken. Kortom: perfect passend in het koolhydraatarm en eiwitdieet!!


Sukrin heeft 3 verschillende sterktes in zoetkracht:

Sukrin (rood) 

Deze Sukrin is het beste te vergelijken met tafelzoetstof en kan worden toegevoegd in koffie, thee of in desserts. Deze zoetstof leent zich iets minder om mee te bakken, omdat deze zijn zoetkracht deels verliest bij hoge temperaturen.

 

Sukrin:1 (roodbruin)

Deze Sukrin heeft een iets hogere zoetkracht dan de gewone Sukrin (rood) en kan tegen hoge temperaturen en is dus ook geschikt om mee te bakken. Het mag in dezelfde hoeveelheid worden toegevoegd als de hoeveelheid suiker die in een recept staat.

 

Sukrin+ (paars)

Deze Sukrin heeft de dubbele zoetkracht dan Sukrin:1 (roodbruin) Van deze Sukrin hoeft dan ook maar de helft van de benodigde hoeveelheid suiker te worden toegevoegd. Met deze zakken doe je dus langer dan de Sukrin:1 en is bij onze klanten een zeer geliefd product om mee te bakken. Het verliest nagenoeg geen zoetkracht en geeft geen bittere nasmaak.

Grid
List

Er zijn 28 producten.

Item 1-12 van 28 in totaal item(s)

Amandelmeel Sukrin - 400 gram

Dit amandelmeel van Sukrin wordt verkregen door koude persing van Spaanse Amandelen waarbij 80% van het vet is verwijderd. Hierdoor wordt het aantal kcal in dit product met de helft gereduceerd. Amandelmeel is van nature koolhydraatarm, suikervrij en glutenvrij en is daarom uitermate geschikt om te gebruiken in koolhydraatarme recepten!Niet...
Prijs € 13,32
View Detail

Cake in a Cup - Chocolade &...

Mix voor het maken van een koolhydraatarme cupcake, op basis van natuurlijke zoetstoffen. Alleen water toevoegen, 2 minuten in de magnetron en klaar! Suikervrij, glutenvrij, koolhydraatarm en calorie-arm! Bevat per cake 6,8 gram netto koolhydraten en 7,7 gram eiwit.
Prijs € 2,95
View Detail

Cake in a Cup - Dark Chocolate

Mix voor het maken van een koolhydraatarme cupcake, op basis van natuurlijke zoetstoffen. Alleen water toevoegen, 2 minuten in de magnetron en klaar! Smaak: dark chocolate. Ook verkrijgbaar in smaak chocolade-caramel.Suikervrij, glutenvrij, koolhydraatarm en calorie-arm! Bevat per cake 8,6 gram netto koolhydraten en 9,4 gram eiwit.
Prijs € 2,95
View Detail

Kokosmeel - Sukrin

Koolhydraatarm, eiwitrijk en van nature glutenvrij. Geschikt om maximaal 25% van het gewone meel in recepten te vervangen om minder kcal en koolhydraten te krijgen! Zak van 400 gram.
Prijs € 10,23
View Detail

Pindameel

Van nature koolhydraatarm en met een lage glycemische index. Glutenvrij, bevat 50% proteine en 11% vezels. Zak van 250 gram.Kan worden gebruikt om bijvoorbeeld toe te voegen aan soepen, sauzen en roerbakschotels of maak zelf pindasaus door pindameel te mengen met wat water en eventueel wat zoetstof. 
Prijs € 9,20
View Detail

Sesammeel

Dit koolhydraatarm sesammeel wordt gemaakt van ontvet sesamzaad. Glutenvrij, rijk aan eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen. Te gebruiken bij het maken van koekjes, brood en cake. Ook te gebruiken als smaakmaker of als bindmiddel. Levert slechts 6 gram koolhydraten en maar liefst 46 gram eiwit per 100 gram!
Prijs € 5,09
View Detail

Sukrin

Sukrin is een natuurlijke zoetstof op basis van Erythritol en bevat 0 kcal. Het heeft de smaak van suiker en is te gebruiken als suiker. Zonder kunstmatige toevoegingen!
Prijs € 9,95
View Detail

Sukrin - Melkchocolade

Heerlijke Zwitserse melkchocolade met een rijke, zachte chocoladesmaak. Gezoet met de natuurlijke zoetstof sukrin en stevia. Bevat per reep 4,0 gram netto koolhydraten.
Prijs € 2,49
View Detail

Sukrin - Sticks

Sukrin in handige sticks! is een natuurlijke zoetstof op basis van Erythritol en bevat 0 kcal. Het heeft de smaak van suiker en is te gebruiken als suiker.Doosje met 40 sticks.
Prijs € 6,95
View Detail

Sukrin Broodmix...

Heerlijk low carb broodmix met zonnebloem- en pompoenpitten, bevat per sneetje 1 gram netto koolhydraten. Ook geschikt in het proteinedieet vanaf fase 1. Vrij van lactose, gluten, soja, suiker. Voordeelzak van 1 kg. Geniet van dit heerlijke low carb brood van Sukrin!
Prijs € 21,95
View Detail

Sukrin Broodmix...

Deze mix van Sukrin is ideaal voor het bakken van koolhydraatarm brood met hennep en chia zaad. Bevat per 100 gram slechts 3,5 gram koolhydraten en 9,3 gram eiwit. Glutenvrij.Geschikt voor in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet!
Prijs € 6,95
View Detail