Lijst van producten op merk Cereal

Cereal biedt een scala aan lekkere producten zonder toegevoegde suikers.

Zo hebben naast de bekende suikervrije jamsoorten ook suikervrije hagelslag, chocolade en diverse koekjes in hun assortiment!

Door het verlaagde suikergehalte zijn veel van deze producten geschikt in het koolhydraatarm dieet. Sommige van deze producten zijn ook geschikt in het eiwitdieet! Zo wordt afvallen altijd lekker!
Grid
List

Er zijn 31 producten.

Item 1-12 van 31 in totaal item(s)

Cereal Choco Delight Witte...

Heerlijke choco delight koekjes met een laagje witte chocolade, gezoet met maltitol. Bevat 95% minder suikers en bevat geen conserveringsmiddelen en geen kleurstoffen.Levert per koekje 3.4 gram netto koolhydraten.
Prijs € 3,49
View Detail

Cereal Choco Kokos...

Heerlijke krokante chocolade rijstwafels met kokosrasp, met maar liefst 84% minder suikers dan een gelijkwaardig product. Gezoet met maltitol waardoor het aantal calorieën verlaagd is. Bevat per rijstwafel 6 gram netto koolhydraten.
Prijs € 2,39
View Detail

Cereal Choco rijstwafels...

Een lekkere krokante rijstwafel met een chocoladelaag gezoet met maltitol. Bevat 80% minder suikers dan de reguliere chocolade rijstwafel. Levert per rijstwafel 6 gram netto koolhydraten. 
Prijs € 2,39
View Detail

Cereal Chocolade melk stevia

Heerlijke melkchocolade met maar liefst 75% minder suiker dan een standaard chocolade. De suiker uit dit product is vervangen door de natuurlijke zoetstof stevia. Bevat per 100 gram 13.6 gram netto koolhydraten.
Prijs € 3,39
View Detail

Cereal Chocolade Puur stevia

Heerlijke pure chocolade met maar liefst 95% minder suiker dan een standaard chocolade. De suiker uit dit product is vervangen door de natuurlijke zoetstof stevia. Levert per 100 gram 6.7 gram netto koolhydraten.
Prijs € 3,39
View Detail

Cereal Chocoladepasta Puur

Lekkere chocopasta met pure chocolade! Bevat 48% minder suikers en 80% minder vetten dan een standaard chocoladepasta. Geschikt voor een ieder minder suiker wilt nemen. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm en eiwitdieet (vanaf fase 3)Levert per portie 3.5 gram netto koolhydraten.
Prijs € 3,49
View Detail