Lijst van producten op merk Carbzone

Carbzone is een zweeds bedrijf dat heerlijke, koolhydraatarme en proteinerijke producten maakt met een natuurlijke basis. De producten zijn geschikt in zowel eiwitdieet als koolhydraatarm dieet.
Grid
List

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Low Carb Granola Blueberry...

Geniet van een heerlijk koolhydraatarm, vezelrijk en eiwitrijk ontbijt met deze crunchy granola van Carbzone.Vol met de lekkere smaak van blauwe bessen en kokosnoot. Suikervrij, glutenvrij.  Levert slechts 3.2 gram netto koolhydraten per portie! Zo lekker was koolhydraatarm, eiwitrijk en suikervrij ontbijten nog nooit!
Prijs € 5,95
View Detail
Low Carb Granola Original
  • Aanbieding!

Low Carb Granola Original

Geniet van een heerlijk koolhydraatarm, vezelrijk en eiwitrijk ontbijt met deze crunchy granola van Carbzone. Gezoet met de natuurlijke zoetstof erythritol.  Suikervrij, glutenvrij. Breng eventueel zelf op smaak met suikervrije siroop of met wat fruit.
Prijs € 5,95
View Detail

Low Carb Granola Raspberry...

Geniet van een heerlijk koolhydraatarm, vezelrijk en eiwitrijk ontbijt met deze crunchy granola van Carbzone. Gezoet met de natuurlijke zoetstof erythritol. Vol met heerlijke ingrediënten van kokos en frambozen. Suikervrij, glutenvrij.  Levert per potie slechts 4 gram netto koolhydraten.
Prijs € 5,95
View Detail

Low Carb Granola Strawberry...

Geniet van een heerlijk koolhydraatarm, vezelrijk en eiwitrijk ontbijt met deze crunchy granola van Carbzone. Gezoet met de natuurlijke zoetstof erythritol. Vol met heerlijke ingrediënten van kokos en aardbei. Suikervrij, glutenvrij.  Levert per portie slechts 2.5 gram netto koolhydraten. 
Prijs € 5,95
View Detail