Koolhydraatarme pannenkoek en pizzamixen voor in het low carb dieet - Webshop low carb dieet

Pannenkoek & Pizza mixen

Pannenkoek & Pizza mixen

Grid
List

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Actieve filters

Adam's Pizza Adamo

Heerlijke koolhydraatarme bakmix voor het bakken van een low carb pizza! Bevat per 100 gram pizza slechts 1.6 gram koolhydraten. Geschikt in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet (vanaf fase 1) 
Prijs € 3,59
View Detail

Konzelmann's Pannenkoek Mix...

Eiwitrijke en koolhydraatarme pannenkoekmix van Konzelmann's, gezoet met de natuurlijke zoetstof erythritol. Voldoende voor 10-12 pannenkoeken. Levert per portie 8.7 gram koolhydraten en 8 gram eiwit.
Prijs € 5,40
View Detail

Konzelmann's Wafel Mix Low...

Koolhydraatarme mix voor het bakken van wafels. Eiwitrijk. Voldoende voor 12-14 wafels. In 1 wafel van ongeveer 75 gram zit maar liefst 15 gram eiwit en 4.8 gram koolhydraten.Geschikt in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet (vanaf fase 2)
Prijs € 5,04
View Detail

Sukrin Universele Bakmix

Deze glutenvrije, suikervrije en koolhydraatarme universele bakmix is ideaal voor het maken van de lekkerste cakes, scones, wafels, pannenkoeken etc. Voeg zelf je favoriete smaakstof of fruit toe en klaar is je favoriete baksel! Inhoud: 340 gram
Prijs € 9,20
View Detail

Adam's Pizza Avanti

Deze bakmix is de "oude" bakmix van Adam's die veel klanten lekker vonden. Deze mix is door Adam's in een nieuw jasje gestoken en erg lekker. Bevat per 100 gram mix 48 gram eiwitten en slechts 2.7 gram koolhydraten. 
Prijs € 3,59
View Detail

Steviala Sweet Toffee -...

Steviala Sweet Toffee is een wat dikkere stroop met een heerlijke zoete touche van caramel. Deze suikervrije stroop is niet alleen handig in koolhydraatarme baksels, maar ook te gebruiken over vers fruit, pannenkoeken en wafels.
Prijs € 9,95
View Detail

Steviala Sweet Gold -...

Steviala Sweet Gold is een wat dikkere stroop met een volle smaak. Deze suikervrije stroop is niet alleen handig in koolhydraatarme baksels, maar ook te gebruiken over vers fruit, pannenkoeken en wafels.
Prijs € 9,95
View Detail

Steviala Sweet Pink -...

Steviala Sweet Pink is een frisse koolhydraatarme stroop met een lekkere aardbeiensmaak. Deze suikervrije stroop is niet alleen handig in koolhydraatarme baksels, maar ook te gebruiken over vers fruit, pannenkoeken en wafels.
Prijs € 8,95
View Detail