Koolhydraatarme meelsoorten - Low carb bakken - Webshop koolhydraatarme producten

Meelsoorten

Meelsoorten

Grid
List

Er zijn 16 producten.

Item 1-12 van 16 in totaal item(s)

Actieve filters

Amandelmeel Sukrin - 400 gram

Dit amandelmeel wordt verkregen door koude persing van Spaanse Amandelen waarbij 80% van het vet is verwijderd. Hierdoor wordt het aantal kcal in dit product met de helft gereduceerd. Amandelmeel is van nature koolhydraatarm, suikervrij en glutenvrij en is daarom uitermate geschikt om te gebruiken in koolhydraatarme recepten!Niet genetisch gemanipuleerd....
Prijs € 13,32
View Detail

Fibrex Voedingsvezel Natufood

Fibrex is een uit de suikerbiet bereid product dat van nature rijk is aan voedingsvezel. Fibrex bevat 73% voedingsvezels en slechts 60 kcal per 100 gram. Door 2 à 3 eetlepels Fibrex toe te voegen aan de voeding wordt voorzien in de dagelijks benodigde hoeveelheid voedingsvezels van 20-30 gram. Kan worden toegevoegd in yoghurt, kwark, pannenkoeken, brood...
Prijs € 5,99
View Detail

Kokosmeel

Koolhydraatarm, eiwitrijk en van nature glutenvrij. Geschikt om maximaal 25% van het gewone meel in recepten te vervangen om minder kcal en koolhydraten te krijgen! Zak van 400 gram.
Prijs € 10,23
View Detail

Lupinemeel Joannusmolen

Lupinemeel is een koolhydraatarm alternatief voor het bakken van low carb koekjes, cakejes en pannenkoeken. Kan ook dienen als vervanger van sojameel. Lupinemeel kan je ook gebruiken als koolhydraatarm bindmiddel. Inhoud 200 gram.
Prijs € 2,52
View Detail

Pindameel

Van nature koolhydraatarm en met een lage glycemische index. Glutenvrij, bevat 50% proteine en 11% vezels. Zak van 250 gram.Kan worden gebruikt om bijvoorbeeld toe te voegen aan soepen, sauzen en roerbakschotels of maak zelf pindasaus door pindameel te mengen met wat water en eventueel wat zoetstof. 
Prijs € 9,20
View Detail

Proteinepoeder Lucovitaal -...

Dit proteinepoeder bestaat uit 100% plantaardig sojaeiwitisolaat. Het kan worden gebruikt bij een hoge eiwitbehoefte, maar ook in het proteinedieet en als onderdeel van koolhydraatarme gerechten. In handige bewaarpot van 250 gram.
Prijs € 7,15
View Detail

Sojameel Joannusmolen

Sojameel is van nature koolhydraatarm en komt daarom veel voor in koolhydraatarme recepten. Dit product is van biologische herkomst en glutenvrij. Een uitkomst voor het koolhydraatarm bakken!Inhoud: 175 gram.    
Prijs € 2,52
View Detail