Desserts eiwitdieet | goedkoop proteinedieet

Desserts

Desserts

Grid
List

Er zijn 48 producten.

Item 1-12 van 48 in totaal item(s)

Actieve filters

Desserts Combivoordeel

Combivoordeel van 10 desserts! Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet. Inhoud: 2 x chocomousse  2 x tiramisu 2 x kwark abrikoos 2 x yoghurt rood fruit 2 x yoghurt straciatella
Prijs € 13,95
View Detail
Dessert Chocomousse
  • In prijs verlaagd

Dessert Chocomousse

Heerlijk luchtige en romige chocomousse, vol van smaak en geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet.Bevat per portie 15 gram eiwitten en maar 2,9 gram koolhydraten. Portieverpakking.Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.
Normale prijs € 1,50 Prijs € 0,49
View Detail

Dessert Chocomousse - 7...

Heerlijk luchtige en romige chocomousse, vol van smaak en geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Bevat per portie 15 gram eiwitten en maar 2,9 gram koolhydraten. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet. Voordeelverpakking van 7 sachets.
Prijs € 9,99
View Detail

Dessert Kwark Abrikoos

Mix voor het maken van een frisse, koolhydraatarme en proteinerijke kwark met abrikozensmaak. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.Levert per portie 16 gram eiwit en 3.4 gram koolhydraten. Portieverpakking.
Prijs € 1,50
View Detail

Dessert Kwark Abrikoos - 7...

Mix voor het maken van een frisse, koolhydraatarme en proteinerijke kwark met abrikozensmaak. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet. 7 porties per verpakking.Levert per portie 16 gram eiwit en 3.4 gram koolhydraten.
Prijs € 9,99
View Detail

Dessert Straciatella Yoghurt

Mix voor het maken van een proteïnerijk en koolhydraatarm dessert met straciatella smaak. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.Levert per portie 17 gram eiwit en 4 gram koolhydraten. Portieverpakking.
Prijs € 1,50
View Detail

Dessert Straciatella...

Mix voor het maken van een proteïnerijk en koolhydraatarm dessert met straciatella smaak. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.Levert per portie 17 gram eiwit en 4 gram koolhydraten. Voordeelverpakking van 7 sachets.
Prijs € 9,99
View Detail

Dessert Tiramisu

Een heerlijke mix met een rijke espresso of tiramisu smaak. Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet. PortieverpakkingLevert per portie 16 gram eiwit en 3.9 gram koolhydraten.
Prijs € 1,50
View Detail

Dessert Tiramisu - 7 porties

Een heerlijke mix met een rijke espresso of tiramisu smaak. Inhoud 7 porties, te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.Levert per portie 16 gram eiwit en 3.9 gram koolhydraten.
Prijs € 9,99
View Detail

Rijstepap

De ideale start van de dag! Koolhydraatarme en proteinerijke rijstpap die ook nog eens smakeljk en bijzonder goed vullend is. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,50
View Detail

Rijstepap - 7 porties

De ideale start van de dag! Koolhydraatarme en proteinerijke rijstepap die ook nog eens smakeljk en bijzonder goed vullend is. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet. 7 porties per verpakking.
Prijs € 9,99
View Detail

Shake en dessert mix Aardbei

Een heerlijke fris zoete variatie die te gebruiken is als shake of als dessert, afhankelijk van de hoeveelheid water die u toevoegt bij de bereiding.Levert 18 gram eiwit en 2.9 gram koolhydraten per portie. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet.Kan ook worden gebruikt in het koolhydraatarm dieet. Portieverpakking.
Prijs € 1,50
View Detail