Omeletten eiwitdieet | BlijfopGewicht.nl

Omeletten

Omeletten

Grid
List

Er zijn 19 producten.

Item 1-12 van 19 in totaal item(s)

Actieve filters

Mix Omeletten

Mix van 7 heerlijke eiwitrijke en koolhydraatarme omeletten, geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet.Inhoud: Kaas - Bacon - Mediterraans - Fijne kruiden (2x) - Champignons (2x)
Prijs € 9,99
View Detail

Omelet Combivoordeel

Combivoordeel van 10 omeletten! Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in een koolhydraatarme voeding. Inhoud: 2 x omelet champignons 2 x omelet bacon 2 x omelet fijne kruiden 2 x omelet mediterraans 2 x omelet kaas
Prijs € 13,95
View Detail
Omelet Bacon, 1 portie
  • In prijs verlaagd

Omelet Bacon

Proteinerijke en koolhydraatarme omelet met baconsmaak. 18 gram eiwit en 1,7 gram koolhydraten per portie. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.  Portieverpakking.
Normale prijs € 1,50 Prijs € 0,49
View Detail

Omelet Bacon - 7 porties

Proteinerijke en koolhydraatarme omelet met baconsmaak. 18 gram eiwit en 1.7 gram koolhydraten per portie. 7 porties.Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in een koolhydraatarme voeding.
Prijs € 9,99
View Detail

Omelet Champignons

Proteinerijke en koolhydraatarme omelet met champignonsmaak. 18 gram eiwit en 3 gram koolhydraten per portie. Portieverpakking.Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,50
View Detail

Omelet Champignons - 7 porties

Proteinerijke en koolhydraatarme omelet met champignonsmaak. 18 gram eiwit en 3 gram koolhydraten per portie. 7 porties per verpakking.Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 9,99
View Detail

Omelet Fijne Kruiden

Proteinerijke omelet met heerlijke fijne kruiden smaak. Bevat 18 gram eiwit en 1,1 gram koolhydraten per portie. Geschikt vanaf fase 1. Portieverpakking.Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,50
View Detail

Omelet Fijne Kruiden - 7...

Proteinerijke en koolhydraatarme omelet met heerlijke fijne kruiden. 20 gram eiwit en 1,4 gram koolhydraten per portie. Geschikt vanaf fase 1. 7 porties per verpakking.Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 9,99
View Detail

Omelet Kaas

Smakelijke omelet met kaassmaak. Geschikt vanaf fase 1. 18 gram eiwit en 2,9 gram koolhydraten per portie. Portieverpakking.Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 1,50
View Detail

Omelet Kaas - 7 porties

Smakelijke omelet met kaassmaak. Geschikt vanaf fase 1. 18 gram eiwit en 2,9 gram koolhydraten per portie. 7 porties per verpakking.Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 9,99
View Detail
Omelet Mediterrannee
  • In prijs verlaagd

Omelet Mediterraans

Smakelijke eiwitrijke omelet met kruiden en stukjes groenten, kan zowel warm als koud (reepjes door salade!) worden gegeten. Bevat per portie 17.8 gram eiwit en 1.9 gram koolhydraten.Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Normale prijs € 1,50 Prijs € 0,49
View Detail

Omelet Mediterraans - 7...

Smakelijke omelet met mediterraanse kruiden en kleine stukjes groente. 7 porties per verpakking.Bevat per portie 17.9 gram eiwit en 1.9 gram koolhydraten.Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 9,99
View Detail