Low carb / Koolhydraatarm

In deze categorie vindt u koolhydraatarme producten die geschikt zijn voor het low carb dieet of een koolhydraatarme voeding. In het koolhydraatarm dieet tellen de netto koolhydraten. Voor een duidelijk overzicht voor u staat bij elk product het aantal netto koolhydraat bij de beschrijving. Let op! Het aantal netto koolhydraten kan afwijkend zijn met het totaal aantal koolhydraten wat op de voedingswaarde staat. Dit komt omdat vezels en suikeralcoholen niet of nauwlijks tellen als netto koolhydraat. Twijfelt u over een bepaald product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag op weg.

Low carb / Koolhydraatarm

Grid
List

Er zijn 760 producten.

Item 1-12 van 760 in totaal item(s)

Actieve filters

Mix Omeletten

Mix van 7 heerlijke eiwitrijke en koolhydraatarme omeletten, geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet.Inhoud: Kaas - Bacon - Mediterraans - Fijne kruiden (2x) - Champignons (2x)
Prijs € 9,99
View Detail

Mix Soepen

Mix van verschillende proteinerijke en koolhydraten soepen, allemaal geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Inhoud:Champignon (2x) - Kip (2x) - Groenten - Asperge (2x)
Prijs € 10,50
View Detail

2BSlim Aardbeiensaus

Heerlijke friszure aardbeiensaus zonder koolhydraten! Suikervrij, vetvrij, glutenvrij, lactosevrij. Fles van 250ml. Slechts 1 kcal per dosering. In handige kunstof knijpfles.
Prijs € 3,79
View Detail

Atkins Crunchy Muesli

Krokante muesli van Atkins met maar 6.7 gram netto koolhydraten per portie.  Geschikt vanaf fase 2 van het Atkinsdieet. Ook geschikt in het proteinedieet vanaf fase 3!
Prijs € 3,69
View Detail

Cereal Pepermunt

Frisse suikervrije pepermuntjes gezoet met de natuurlijke zoetstof Stevia en maltitol. Snoepjes zonder suiker maar met een heerlijke smaak! Bevat per 100 gram nagenoeg geen netto koolhydraten! Geschikt voor een ieder die suikervrij wilt snoepen. Ook geschikt in het koolhydraatarm en eiwitdieet.
Prijs € 1,75
View Detail

Mix Koude Dranken

Mix van 7 eiwitrijke en koolhydraatarme dranken. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook te gebruiken in een koolhydraatarme voeding. Mix van:Sinaasappel - Mango Passievrucht - Perzik Mango - Ananas - Appel  
Prijs € 9,99
View Detail

Low Carb Eiwitbrood Original

Heerlijk low carb eiwitbrood Original. Bevat per sneetje van 50 gram 11 gram eiwit en 3.7 gram koolhydraten. 5 sneetjes per verpakking. Direct klaar voor gebruik! Geschikt in het eiwitdieet en het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 3,25
View Detail

Mix Warme Dranken

Een handige mix van 7 eiwitrijke en koolhydraatarme dranken! Allen geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Kan ook worden gebruikt in het koolhydraatarm dieet.Inhoud:Cappuccino (2x)  - Latte Macchiato (2x) - Hot Creamy Cacao (2x) - Witte Chocoladedrank (1x)
Prijs € 9,99
View Detail
Warme Drank Cacao, 1 portie
  • Aanbieding!

Warme Drank Latte Macchiato

Smaakvolle proteinerijke latte macchiato, wat een feestje! Bevat per portie 17 gram eiwitten en 3.3 gram koolhydraten. Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet en geschikt voor in een koolhydraatarme voeding.
Prijs € 1,50
View Detail

Adams Pizza Adamo

Heerlijke koolhydraatarme bakmix van Adams voor het bakken van een low carb pizza! Bevat per 100 gram pizza slechts 1.6 gram koolhydraten. Geschikt in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet (vanaf fase 1) 
Prijs € 3,59
View Detail

2BSlim BBQ saus

Heerlijke barbecuesaus die ook nog eens suikervrij, vetvrij, glutenvrij, lactosevrij en slechts 1 kcal per portie bevat. Handige kunstof knijpfles van 250ml.
Prijs € 3,79
View Detail