Startpakket | Goedkoopste eiwitdieet

Startpakketten

U vindt hier onze startpakketten om direct aan de slag te gaan! De eerste keer dat u met een eiwitdieet of proteinedieet start is het moeilijk om te kiezen. Wat vindt u lekker en wat niet? Neemt u liever desserts of soepen? In onze startpakketten vindt u een gamma van onze producten, diverse smaken en diverse producten. Zo kunt u uitgebreid kennis maken met onze producten en bij een volgende fase eventueel zelf kiezen voor de producten welke het beste bij u uit de test kwamen! Kortom: voor ieder wat wils!

Startpakketten

Grid
List

Er zijn 13 producten.

Item 1-12 van 13 in totaal item(s)

Actieve filters

Startpakket Basis
  • Aanbieding!

Startpakket Eiwitdieet - 10...

Goed gevarieerd startpakket om het eiwitdieet 10 dagen te volgen, voor maar 8.50 euro per dag! Ook met handige kant en klaar producten. Inhoud: 50 producten shaker bereidingswijze
Prijs € 85,00
View Detail

Startpakket Mix - 14-21 dagen

Zeer gevarieerd startpakket met 70 producten (omgerekend 7 euro per dag), voldoende om 2 weken (bij 5 maaltijden per dag) of 3 weken (bij 4 producten per dag) het eiwitdieet te volgen! 
Prijs € 105,00
View Detail

Weekpakket Dietimeal Mix -...

Weekpakket Dietimeal om 7 dagen het eiwitdieet volgen met een lekkere gevarieerde mix van lekkere koolhydraatarme en eiwitrijke producten!Maak op een voordelige manier kennis met de producten van Dietimeal!
Prijs € 57,50
View Detail

Weekpakket Dietimeal Mix -...

Weekpakket Dietimeal, 14 dagen het eiwit dieet volgen met een lekkere gevarieerde mix van lekkere koolhydraatarme en eiwitrijke producten!Maak kennis met de lekkere producten van Dietimeal!
Prijs € 112,50
View Detail

Ketostix Strips

Tijdens het volgen van het dieet kun je zelf vaststellen of je in “ketose” (vetverbrandingsfase) bent door jezelf te testen met behulp van Ketostix.Potje met 50 stuks Ketose test strips. 
Prijs € 11,95
View Detail

Orthica Calcium Magnesium Zink

Mineralenpreparaat met calcium en magnesium, uitermate geschikt voor gebruik in de eerste fasen van het eiwitdieet ter aanvulling. Pot met 90 tabletten.Dosering: in het begin van het eiwitdieet en het low carb dieet worden 3 tabletten per dag aanbevolen.
Prijs € 11,95
View Detail

Orthica Kalium - 100

Kalium is belangrijk in het eiwitdieet. Een goede kalium balans draagt bij aan het voorkomen van hoofdpijn en duizeligheid. Pot met 90 tabletten.  Per tablet 100 mg Kaliumcitraat.Aanbevolen dosering: 2 tabletten per dag.Dit supplement bevat minder kalium dan het andere (hooggedoseerde) supplement. Wij raden de Kalium-100 aan als u wat verder in het...
Prijs € 9,99
View Detail

Orthica Kalium - 250

Kalium is belangrijk in het eiwitdieet. Een goede kalium balans draagt bij aan het voorkomen van hoofdpijn en duizeligheid, en is daarom zeer belangrijk. Pot met 60 tabletten. Per tablet 250 mg Kaliumcitraat. Aanbevolen dosering: 2 tabletten per dag.
Prijs € 14,95
View Detail

Orthica Soft Multi

Tijdens het proteinedieet en het low carb dieet vraagt uw lichaam om extra aandacht voor vitaminen en mineralen. Deze krachtige multivitamine zit in makkelijke in te nemen softgel capsules. Hooggedoseerd. Pot met 30 softgel tabletten, makkelijk in te nemen. Aanbevolen dosering: 1 softgel per dag. 
Prijs € 17,95
View Detail