Dietimeal Muffins en Brood Dietimeal

Muesli & Ontbijtgranen

Muesli & Ontbijtgranen

Grid
List

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

Dietimeal Pot Muesli Rood...

Heerlijk krokante muesli van Dietimeal met de smaak van rode vruchten. 18 porties per pot. Direct klaar voor gebruik, even toevoegen aan kwark, yoghurt of melk en klaar! Geschikt in het eiwitdieet vanaf fase 1 en elk ander koolhydraatarm dieet.
Prijs € 19,95
View Detail

Dietimeal Pot Muesli...

Een topper in ons assortiment! Heerlijk krokante muesli met chocolade caramel smaak. 18 porties per pot. Direct klaar voor gebruik, even toevoegen aan kwark, yoghurt of melk en klaar! Te gebruiken in het eiwitdieet en in elk andere koolhydraatarme voeding.
Prijs € 19,95
View Detail

Dietimeal Muesli Chocolade...

Krokante muesli met chocolade caramel smaak. Te gebruiken vanaf fase 1 van het eiwitdieet met sojamelk, vanaf fase 2 met magere yoghurt.  Kan ook worden gebruikt in een koolhydraatarm dieet. 
Prijs € 12,29
View Detail
Low Carb Granola Original
  • Aanbieding!

Low Carb Granola Original

Geniet van een heerlijk koolhydraatarm, vezelrijk en eiwitrijk ontbijt met deze crunchy granola van Carbzone. Gezoet met de natuurlijke zoetstof erythritol.  Suikervrij, glutenvrij. Breng eventueel zelf op smaak met suikervrije siroop of met wat fruit.
Prijs € 5,95
View Detail

Low Carb Granola Raspberry...

Geniet van een heerlijk koolhydraatarm, vezelrijk en eiwitrijk ontbijt met deze crunchy granola van Carbzone. Gezoet met de natuurlijke zoetstof erythritol. Vol met heerlijke ingrediënten van kokos en frambozen. Suikervrij, glutenvrij.  Levert per potie slechts 4 gram netto koolhydraten.
Prijs € 5,95
View Detail

Low Carb Granola Strawberry...

Geniet van een heerlijk koolhydraatarm, vezelrijk en eiwitrijk ontbijt met deze crunchy granola van Carbzone. Gezoet met de natuurlijke zoetstof erythritol. Vol met heerlijke ingrediënten van kokos en aardbei. Suikervrij, glutenvrij.  Levert per portie slechts 2.5 gram netto koolhydraten. 
Prijs € 5,95
View Detail